«Έχω στοιχεία αλλά τα κρατάω για μένα»... και 'σεις να πάτε -κοινώς- να πνιγείτε!

ΝΑΤΑΛΙΑ Κ. ΔΑΛΙΑΝΗ

Header Image

Ας προσπαθήσουμε να δούμε την ουσία της σκέψης μου, και ας αφήσουμε για λίγο εκτός, τον πολιτικό ορθολογισμό

Η καταγγελία για βιασμό μιας 24χρονης σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου την Πρωτοχρονιά, άνοιξε -και δικαίως- τον ασκό του Αιόλου, με τις αρχές πλέον να δηλώνουν έτοιμες για να κάνουν ενδελεχείς έρευνες για κυκλώματα μαστροπείας. Ωστόσο, το ζήτημα αυτό φαίνεται να έχει αποπροσανατολιστεί πλήρως, αφού για άλλη μια φορά βρεθήκαμε να ασχολούμαστε με influencers, θεωρίες συνωμοσίας και εικασίες. Αντί να δούμε πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε όλο αυτό που συμβαίνει, στρέψαμε την προσοχή μας σε σενάρια. Σενάρια που ενδεχομένως να ισχύουν, ενδεχομένως όμως και όχι. Στο μεταξύ όμως, και όσο ήμασταν απασχολημένοι να ψάχνουμε διασυνδέσεις, πάλι χάσαμε το δάσος και αυτό που καταφέραμε είναι να κάνουμε πρακτικά μία τρύπα στο νερό.

 

Περισσότερα για το θέμα στην έντυπη έκδοση του «Π» και για τους συνδρομητές του ΠΟΛΙΤΗΣ PREMIUM η ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας σε PDF ταυτόχρονα με την έντυπη κυκλοφορία της καθημερινά από τις 05.00 το πρωί.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα