Eurovision: Πως είναι η ζωή των προηγούμενων νικητών σήμερα;

Header Image

Με φήμη, δόξα, λεφτά και λάμψη στις αποσκευές τους αποχωρούν οι νικητές της Eurovision τα 65 χρόνια του διαγωνισμού.

 

Με φήμη, δόξα, λεφτά και λάμψη στις αποσκευές τους αποχωρούν οι νικητές της Eurovision τα 65 χρόνια του διαγωνισμού. Όταν όμως πέσει η αυλαία και επιστρέψουν στις χώρες τους τι πραγματικά κάνουν; Η ιστορία έχει δείξει ότι άλλοι αρπάζουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και διαγράφουν τη δική τους πορεία στο χώρο ενώ άλλοι έχουν να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα.

Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:


Η βραδιά της Eurovision το 1974 μετέτρεψε τα μέλη ενός μικρού μέχρι τότε σουηδικού συγκροτήματος σε παγκόσμιους σταρ. Το τραγούδι «Waterloo» ήταν το πάτημα για να ξεκινήσουν οι ΑΒΒΑ μια τερά­στια καριέρα με 381.000.000 πωλήσεις δί­σκων. Ακόμη κι όταν αποσύρθηκαν το 1983, παρέ­μειναν τόσο δημοφιλείς, που η ανακοίνωσή τους το 2018 ότι ετοιμάζουν δύο νέα τραγού­δια έχει προκαλέσει έως σήμερα παγκόσμια αδημονία.

Τεράστια ήταν και η επιτυχία του «Partez pas sans moi» το 1988. Το κοινό λάτρεψε τη Σελίν Ντιόν, η οποία γνώρισε παγκόσμια καταξίωση τη δε­καετία του ’90 με επιτυχίες όπως το «My heart will go on» της ταινίας «Τιτανικός».

Τα πράγματα δεν πήγαν το ίδιο καλά και για τον Σαλβαδόρ Σομπράλ. Μετά τη νίκη του στη Eurovision το 2017 ο Πορτογάλος διαγνώστη­κε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Μάλιστα κινδύνευσε να πε­θάνει, αλλά την τελευταία στιγμή βρέθηκε συμβα­τός δωρητής και υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Προβλήματα αντιμετώπισε και ο Αλεξάντερ Ρίμπακ, ο νικητής του 2009. Ο ίδιος έχει απο­καλύψει ότι επί χρόνια δίνει μάχη με την κατάθλιψη και με άγνωστη ασθένεια. Πέρυσι μπήκε σε κέντρο απε­ξάρτησης για να αντιμε­τωπίσει την εξάρτηση από υπνωτικά και αντικαταθλι­πτικά χάπια.

Από τις πιο αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις είναι αυτή της Νίαμ Καβάναγκ (1993) και του Ιζχάρ Κοέν (1978). Η πρώτη εγκατέλειψε το τραγούδι και πλέον εργάζεται σε σούπερ μάρκετ της Tesco. Ο δεύτερος έχει ανοίξει κοσμη­ματοπωλείο στο Ισραήλ, στον διασημότερο εμπορικό δρόμο του Τελ Αβίβ.



Πηγή: in.gr

 



ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα