Έαν θέλουμε να παγώσουμε γρήγορα ένα μπουκάλι κρασί ή μια ζεστή μπύρα ή ακόμη και να τα διατηρήσουμε κρύα για περισσότερο χρόνο κατά τη διάρκεια μιας ζεστής καλοκαιρινής βραδιά, η λύση είναι είτε μια σαμπανιέρα, είτε ένα ειδικό ή αυτοσχέδιο cooler.
Απαραίτητα υλικά πάγος, νερό και αλάτι. Μάλιστα αλάτι, it’s simple science!
Βάζοντας πάγο σε ένα δοχείο μειώνουμε την θερμοκρασία μέσα στο δοχείο αλλά η μπύρα ή το κρασί θα αργήσει αρκετά να κρυώσει. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσουμε παγωμένο νερό έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την παγωμένη επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το μπουκάλι. Σε κάθε περίπτωση όμως ο πάγος των -18ο C θα λιώσει γρήγορα μέσα στο νερό των σχεδόν 0ο C.
Αυτό είναι το μυστικό για γρήγορο πάγωμα τής μπύρας

Με αυτό το έξυπνο μυστικό μπορείτε να παγώσετε μπύρα, αναψυκτικά και κρασί σε χρόνο μηδέν.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.