Σοφία Βόσσου – Η χειρότερη συνεργασία της ζωής μου ήταν…

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

«Ο χωρισμός ήταν δύσκολος και για τους δύο» είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

 

 

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έκανε έκανε ένα flashback στις καθοριστικές στιγμές της ζωής της.

«Ο χωρισμός ήταν δύσκολος και για τους δύο» είπε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Το “Φιλαράκι” ήταν ένα βιωματικό τραγούδι. Πραγματικά είχε εξαφανιστεί ο σύντροφός μου» είπε και αποκάλυψε πώς βγήκε το κομμάτι.

«Είμαι μουρλίδου σε ό,τι αφορά τα μαλλιά και το ντύσιμό μου. Προς το καλοκαιράκι κάτι θα κάνω!»


«Από τη μισή επιτροπή του YFSF εισέπραξα περίεργες αντιδράσεις. Υπήρξε μια μη αποδοχή. Όταν είσαι επιτροπή οφείλεις να ξέρεις το παρελθόν των παικτών σου».

Για τη χειρότερή της συνεργασία με την Τατιάνα Στεφανίδου η Σοφία Βόσσου είπε: «Ήμασταν 5 γυναίκες, η καθεμία με την προσωπικότητά της και θα χειριζόμασταν ένα θέμα με τη δική μας άποψη. Άρχισε να συρρικνώνεται όλο αυτό και να γινόμαστε πάνελ της Τατιάνας ενώ δεν ήταν έτσι η άποψη της εκπομπής. Αυτό που με πείραξε είναι ότι μια ωραία Παρασκευή χωρίς να ξέρουμε τίποτα μας ανακοινώθηκε -μάλιστα εμένα τηλεφωνικά- ότι σταματάμε. Δεν μπορείς να μεταχειρίζεσαι έτσι κάποιες γυναίκες που έχουν την ιστορία τους στον χώρο, είναι αντιεπαγγελματικό. Θύμωσα. Όταν θυμώνω δεν θέλω το κακό του άλλου».

«Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Δεν είμαι και σαν την Ακρόπολη. Θέλω έναν σύντροφο. Έχω καιρό να κάνω σχέση. Δεν έχω δηλώσει καλόγρια και δεν θα δηλώσω ποτέ» είπε ακόμα.

«Είχα ένα πρόβλημα στα πόδια μου. Έμεινα 5 χρόνια στον γύψο και πήρα κιλά. Ήμουν το χοντρό του σχολείου. Δεν είχα επιτεθεί στα παιδάκια. Μου είχε αφήσει πληγή. Έχω υποστεί bullying και σε μεγαλύτερη ηλικία.

Είμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο. Είμαι έφηβη και θα παραμείνω αιώνια έφηβη. Έχω πολύ καλό γιατρό, φροντίζει το προσωπάκι μου ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν θέλω να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά μου. Θέλω να είναι φρέσκο και περιποιημένο το πρόσωπό μου».

 

Πηγή: in.gr

 



 



 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα