Βασίλης Μπισμπίκης: «Δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε αποκλειστικά στο «Happy Day», για την είσοδό του στον Σασμό, την προσωπική του ζωή και τα όσα γράφονται για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

 

Με τα δημοσιεύματα να θέλουν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε τον Σασμό, την προσωπική του ζωή και τα όσα γράφονται για τη σχέση του με τη λαμπερή τραγουδίστρια.

Ως το νέο πρόσωπο που «εισβάλλει» στον Σασμό, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τον νέο του ρόλο που αναμένεται να φέρει πολλές ανατροπές στη σειρά στο Happy Day.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω σε αυτή τη σειρά. Έχει να κάνει με την Κρήτη και ό,τι έχει να κάνει με την Κρήτη έχω έρωτα. Έχεις να κάνεις με συναδέλφους που είναι φανταστικοί ηθοποιοί. Νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους. Αυτό είναι μια ευλογία. Δεν το περίμενα, είχα αποφασίσει να μην κάνω τηλεοπτικά κάτι. Έχω μια ταινία που είναι στα σκαριά και είχα αποφασίσει να κάνω μόνο αυτό. Εν τέλει πείστηκα να συμμετέχω. Είχα τρακ και αγωνία να δω πως θα ταιριάξω με τους ανθρώπους που είναι γύρω μου στον Σασμό και με τον ρόλο. Είμαι αυστηρός με τον εαυτό μου στην τηλεόραση. Δύσκολα μου αρέσω» ανέφερε αρχικά.

«Ο Αντρέας είναι ένας άνθρωπος που έχει έναν άλλο κώδικα τιμής. Έχει μείνει στις παλιές αρχές της οικογένειας. Θα υποστηρίξει την τιμή, το δίκαιο, το αίμα. Θέλει να τιμωρηθούν κάποιοι άνθρωποι για αυτό που έχει γίνει στην οικογένεια. Είναι δύσκολο για αυτόν», αναφέρει χαρακτηριστικά για τον ρόλο του. «Θα ανακατέψει με έναν τρόπο την τράπουλα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

«Σκέφτομαι να μείνω στην Κρήτη»

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην αγάπη του για το νησί της Κρήτης, ενώ μοιράστηκε και τις σκέψεις του να ζήσει μόνιμα εκεί.

«Η αγάπη μου προέκυψε από το σίριαλ «Η λέξη που δεν λες». Έμεινα εκεί 7 μήνες σε ένα χωριό. Εκεί αγάπησα τον τόπο, τους ανθρώπους, οπότε πηγαίνω κάθε καλοκαίρι. Μου αρέσει η κουλτούρα της Κρήτης, το φαγητό, το ποτό, τα βουνά. Με γειώνει και βρίσκω τη ψυχή μου. Το σκέφτομαι να μείνω εκεί. Ψάχνω καιρό οικόπεδο. Δεν το έχω βρει ακόμα και ελπίζω να το βρω όπως θέλω» εξήγησε ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφορικά με την αγάπη που έχει για το νησί της Κρήτης.

Και θα βγω και θα πιω και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω

«Σιγά σιγά ψήνομαι από ό,τι έχετε καταλάβει. Δεν με ενδιαφέρει έχω λύσει αυτά τα θέματα κι ό,τι είναι να κάνω το κάνω. Και θα βγω και θα πιω και θα χορέψω και ό,τι θέλω θα κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά όσον αφορά το πώς ο ίδιος βιώνει την αναγνωρισιμότητα.

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιτάει, ποιος τραβάει. Μπορεί να τσαντιστώ αργότερα και να πω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό και γιατί θέλουν να εισβάλουν τόσο στις προσωπικές ζωές των άλλων, ναι όλα αυτά αλλά δεν σταματώ να ζω και να κάνω ό,τι γουστάρω» συμπλήρωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Πηγή: in.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα