«Πάμε Πακέτο» Δυναμική πρεμιέρα με ιστορίες που θα συγκλονίσουν

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

«Πάμε πακέτο». Μια εκπομπή, που εδώ και 12 χρόνια καταφέρνει με επιτυχία να συντονίζει χιλιάδες τηλεθεατές στη συχνότητα των συναισθημάτων.  

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, φέτος, θα μας υποδέχεται κάθε Σάββατο στις 21:15. Κάθε Σάββατο και ένα νέο «σενάριο» που μόνο η ζωή μπορεί να γράψει. Και αυτή τη χρονιά θα βιώσουμε μαζί τις πιο δυνατές, τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες.


Άνθρωποι που τολμούν να αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής τους, που θέλουν να κλείσουν κύκλους αναζητήσεων, που έχουν ανάγκη να λυτρωθούν, που θέλουν ν’ αγαπήσουν και
ν’ αγαπηθούν. «Σ’ αγαπώ», «Σ’ ευχαριστώ», «Συγνώμη», «Μου έλειψες», είναι φράσεις που χωρούν στο πακέτο. Γίνονται αφορμή να ξεδιπλωθούν ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψάχνουν την αλήθεια, προσδοκούν μια συνάντηση, επιθυμούν τη λύτρωση και τελικά αναζητούν την αγάπη.


Το πρώτο πακέτο της χρονιάς θα προσπαθήσει να ενώσει δυο αδέρφια μετά από 40 χρόνια. Ο Νίκος έρχεται από την Σουηδία με σκοπό να εντοπίσει τα ίχνη της μεγαλύτερής του αδερφής. Ο ίδιος είχε μια δύσκολη ζωή, αφού σε ηλικία 11 ετών είδε μπροστά στα μάτια του την μητέρα του να πεθαίνει. Χρειάστηκε για μερόνυχτα να κοιμηθεί ακόμα και σε παγκάκια και να τρέφεται με νεράντζια από τους δρόμους. Βρέθηκε πολλές φορές αντιμέτωπος με τους εσωτερικούς του «δαίμονες», όταν σκεφτόταν να δώσει τέλος στην ζωή του. Τώρα θέλει να βρει την μεγαλύτερή του αδερφή. Εκείνος ήταν μόλις έξι ετών, όταν ένας έντονος τσακωμός των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς του με την 17χρονη αδερφή του, την έκανε να εξαφανιστεί από την ζωή τους. Εκείνη δεν θέλησε ποτέ να γυρίσει πίσω. Άραγε θα επιτρέψει στον μικρότερο αδερφό της, μετά από τόσα χρόνια, να μπει στη ζωή της;


Ο 26χρονος Νicholas έρχεται από το Brooklyn της Νέας Υόρκης με την ελπίδα να αντικρίσει για πρώτη φορά το πρόσωπο του βιολογικού του πατέρα. Υιοθετήθηκε όταν ήταν μόλις 14 ημερών και γνώριζε από την πρώτη στιγμή για την υιοθεσία του. Η βιολογική του μητέρα ήταν εθισμένη στις ναρκωτικές ουσίες και η πρόνοια την έκρινε ακατάλληλη. Ο Έλληνας σύντροφός της αναγνώρισε το παιδί, αλλά δεν μπορούσε να το διεκδικήσει μιας και ήταν παράνομος. Ο πατέρας στην συνέχεια απελάθηκε και του απαγορεύτηκε η είσοδος ξανά στην χώρα. Ο αποστολέας δεν πρόλαβε, γιατί εκείνη έφυγε από την ζωή. Τώρα έρχεται διστακτικός και δεν ξέρει πώς θα τον αντιμετωπίσει ο πραγματικός του πατέρας.


Η συνέχεια επί της οθόνης…


 


 


 


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα