Ντέιβιντ Σουίμερ: Απαντά στις φήμες για τη σχέση του με την Τζένιφερ Άνιστον

Header Image
Ο Ντέιβιντ Σουίμερ απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Τζένιφερ Άνιστον.

 

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την Τζένιφερ Άνιστον.

Πριν κάποιες ώρες, το μείζον θέμα των tabloids ήταν η φημολογούμενη σχέση του ίδιου με την συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά «Τα Φιλαράκια».

Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους εθεάθησαν πολλές φορές μαζί να βγαίνουν από το σπίτι της Άνιστον, αλλά και να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

 







«Μετά το γύρισμα του reunion επεισοδίου των Friends ξεκίνησαν αμέσως να ανταλλάσουν μηνύματα. Η Τζεν μαγειρεύει συχνά και τρώνε μαζί στο σπίτι της. Ο Ντέιβιντ Σουίμερ πέταξε στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη για να την δεi», έγραφε το δημοσίευμα του Closer, από όπου και ξεκίνησε αυτή η φημολογία.

Μόλις σήμερα, εκπρόσωπος του ηθοποιού ξεκαθάρισε τα πράγματα σχετικά με την μεταξύ τους κατάσταση στην Βρετανική Sun. Όπως ανέφερε: «Τίποτα από όσα ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Είναι μόνο φίλοι».

Στο reunion επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια» οι δύο ηθοποιοί παραδέχτηκαν τον έρωτα, που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο όταν συμμετείχαν στην σειρά, όμως όπως εξήγησαν ποτέ δεν εξελίχθηκε σε κάτι, καθώς πάντα ένας εκ των δύο βρισκόταν σε σχέση.

 



 

Πηγή: protothema.gr

 



 

 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play