Η Φαίη Σκορδά εξήγησε για ακόμα μια φορά στους συνεργάτες της τον λόγο που δεν θέλει να ασχοληθεί με τίποτα με το εν λόγω πρόγραμμα.
«Έχω πει από την αρχή ότι εμείς δεν μπορούμε λόγω κάποιων εικόνων και επάθλων να ασχοληθούμε με το Game of Love.» ανέφερε η Σκορδά και προφανώς εννοεί έπαθλα του στυλ «500 ευρώ για ένα φιλί» που ακούγονται στο ριάλιτι.
Μετά απ΄αυτό, η Φαίη μπήκε στην ίδια κατηγορία με τους Ράδιο Αρβύλα και τις πολλές ακόμα εκπομπές που έχουν στηλιτεύσει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.
Η συγκεκριμένη δήλωση της Φαίης πάντως ήρθε σε συνέχεια της χθεσινής αναφοράς στο παιχνίδι. Εκεί όπου με αφορμή ένα σχόλιο του Αρναούτογλου είπε χαριτολογώντας «Θέλω να πω κάτι να γελάσουμε. Προφανώς είδε ότι εμάς μας μάλωσαν όταν είπα εγώ ότι δεν παίζω το Game Of Love και λέει άσε μη μαλώσουν κι εμένα από τον Ant1.»








