Στην προσπάθειά της να "μαζέψει" όσο ήταν ανθρωπίνως δυνατό τη δήλωση ότι δεν πιστεύει πως τα ωραία παιδιά δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα η Σταματίνα Τσιμτσιλή τα θαλάσσωσε.
Να υπενθυμιστεί ότι, η παρουσιάστρια λίγο πολύ είπε πως οι βιασμοί δεν θα έπρεπε να αφορούν "ωραία παιδιά" αφού αυτά "δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της" όπως σχολίασε χαρακτηριστικά με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.
"Δύο τρία ωραία παιδιά που να σου πω και κάτι δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά αν ισχύουν όλα αυτά, δεν τα προσυπογράφω γιατί περιμένουμε τη δικαστική και αστυνομική έρευνα... που δεν θα έπρεπε να έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της. Συγγνώμη δηλαδή" είπε.
Μάλιστα, από το πάνελ της εκπομπής ακούστηκε ότι "τα παιδιά αυτά είναι θύματα της εμπορευματοποίησης της κοινωνικής μας ζωής". Οι φερόμενοι δηλαδή ως θύτες, έγιναν θύματα, και το θύμα έγινε θύμα εκατό φορές.
— Stamatina Tsimtsili (@stam_tsimtsili) January 18, 2022
Απαντώντας σε χρήστη του twitter, η Ελληνίδα παρουσιάστρια τόνισε τα εξής: "Εξέφρασα την λύπη, την απογοήτευση και την απέχθεια μου που στην εποχή μας νέα παιδιά προσεγγίζουν έτσι σε μια κοπέλα. Έκλεισα την εκπομπή τονίζοντας ότι μοναδικό θύμα είναι η εικοσιτετράχρονη και πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλευρό της. Αυτό κάνω και θα κάνω!"
Οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν πολλές, εκ των οποίων κάποιες υβριστικές. Οι περισσότεροι εστίασαν στη λαθεμένη χρήση "προσέγγιση" στο tweet της κα Τσιμτσιλή, γεγονός μάλλον αναμενόμενο.
Μερικά από τα tweets:
#τσιμτσιλη ουτε παιδια ειναι, ουτε ωραιοι.. Βιαστες ειναι.. Επειδη εχουν λεφτα τους βλεπεις και ωραιους.. Μεχρι εκει σου φτανει..
— marvolz (@marvolz1) January 18, 2022
Δηλαδή για να καταλάβω εν έτει 2022 η Σταματίνα #Τσιμτσιλή πιστεύει οτι κάποιος γινεται βιαστής απο ανάγκη; Επειδή ειναι άσχημος και δεν έχει άλλη άλλη επιλογή;
Το 'χουμε χάσει τελείως. #metooGR
— George Martinos (@GeorgeMartinos_) January 18, 2022
Για την κάθε κυράτσα που το παίζει κάποια επειδή βγαίνει στην TV στα κανάλια νονών και χορηγών των βιαστών #μμε_ξεφτιλες #βιασμος #τσιμτσιλη pic.twitter.com/Mx8CwiAUX3
— Maria Christaki (@iW7Cm52FoKnpVWU) January 18, 2022
Ρε Σταματίνα.... Σοβαρά;;; Σοβαρά ;;; Μετά την αηδία ότι " οι έγκυες μετανάστριες μπαίνουν στις βάρκες με την κοιλιά στο στόμα χωρίς να ενδιαφέρονται για την τύχη του εμβρύου." συνεχίζεις;;;; Κι εσύ τώρα θεωρείς ότι έχεις παιδεία;;; Άσε μας κουκλίτσα μου!!!#τσιμτσιλη
— Maria Katsikerou (@mariakat80) January 18, 2022
news247.gr








