Καταγγελία ΣΗΚΟΥ ΠΑΝΩ για επίθεση σε υποψήφιο βουλευτή και δικηγόρο Σάββα Ζαννούπα στο Δικαστήριο Λάρνακας

ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Header Image

Επίθεση σε βάρος του δικηγόρου και υποψήφιου βουλευτή του ΣΗΚΟΥ ΠΑΝΩ στην εκλογική περιφέρεια Πάφου, Σάββα Ζαννούπα, καταγγέλλει το ΣΗΚΟΥ ΠΑΝΩ.

Σε ανακοίνωσή του, το κόμμα αναφέρει ότι καταδικάζει «απερίφραστα την επίθεση κατά του Σάββα Ζαννούπα, υποψηφίου βουλευτή με το ΣΗΚΟΥ ΠΑΝΩ στην εκλογική περιφέρεια της Πάφου, εντός του Δικαστηρίου Λάρνακας και στον περιβάλλοντα χώρο του».

Το ΣΗΚΟΥ ΠΑΝΩ υπογραμμίζει ότι «η απονομή της δικαιοσύνης δεν μπορεί να μετατρέπεται σε πεδίο τραμπουκισμών, εκφοβισμών και βίας», τονίζοντας πως κάθε λειτουργός της Δικαιοσύνης πρέπει να τυγχάνει σεβασμού ανεξαρτήτως διαφωνιών ή διαφορετικών απόψεων.

Παράλληλα, το κόμμα κάνει λόγο για «έλλειψη παιδείας και σεβασμού προς τους θεσμούς», σημειώνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές «παραπέμπουν δυστυχώς σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα».

Καταληκτικά, καλεί την Πολιτεία να διασφαλίσει την προστασία του κύρους της Δικαιοσύνης, της δημόσιας τάξης και της σωματικής ακεραιότητας των λειτουργών της.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα