Το Ισραήλ πρόσθεσε 18 χώρες στην κόκκινη λίστα, σε καραντίνα όσοι επιστρέφουν από αυτές

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Το Ισραήλ κάλεσε σήμερα τους πολίτες του να μην ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες.

 

 

Το Ισραήλ κάλεσε σήμερα τους πολίτες του να μην ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα ενισχύσει τα μέτρα καραντίνας για όσους επιστρέφουν στη χώρα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει να ελέγξει την εξάπλωση της παραλλαγής Δέλτα.

Τα κρούσματα της Covid-19 αυξάνονται στο Ισραήλ, αναγκάζοντας τις υγειονομικές αρχές να αρχίσουν από αυτήν την εβδομάδα τη χορήγηση της τρίτης, αναμνηστικής δόσης του εμβολίου, σε άτομα άνω των 60 ετών.

Επίσης, επιβάλλει καραντίνα σε όσους επιστρέφουν στη χώρα -ακόμη και στους εμβολιασμένους ή σε εκείνους που νόσησαν και ανάρρωσαν- από χώρες τις οποίες χαρακτηρίζει "κόκκινες".

Σήμερα το Υπουργείο Υγείας πρόσθεσε άλλες 18 χώρες σε αυτήν την "κόκκινη λίστα", μεταξύ των οποίων είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισλανδία, η Ελλάδα και άλλες.

"Αρχής γενομένης από τις 12 Αυγούστου 2021, απαιτείται πλήρης απομόνωση για όλες τις ηλικιακές ομάδες, ακόμη και για τους εμβολιασμένους και τους αναρρώσαντες" που έχουν επισκεφθεί αυτές τις 18 χώρες, ανέφερε το Υπουργείο στην ανακοίνωσή του, προειδοποιώντας για "σημαντική αύξηση της νοσηρότητας, προερχόμενης από το εξωτερικό".

ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

 



 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play