Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτων στη Λεμεσό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Την υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις δύο αυτοκινήτων στη Λεμεσό. Το ένα αυτοκίνητο εντοπίστηκε να οδηγείται από τον πρώτο ύποπτο, άντρα ηλικίας 20 ετών, ενώ το δεύτερο αυτοκίνητο, για την κλοπή του οποίου προέκυψαν στοιχεία εναντίον του δεύτερου υπόπτου, άντρα ηλικίας 32 ετών, εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες, εγκαταλελειμμένο σε περιοχή της Λεμεσού.

Ο 20χρονος συνελήφθη λίγο μετά τις 7.30 χθες το βράδυ, από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, που τον εντόπισαν να οδηγεί το κλοπιμαίο αυτοκίνητο σε περιοχή της πόλης, μετά από πληροφορία που ανέφερε ότι το όχημα κινείται ύποπτα στην περιοχή.

Αφού τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν το όχημα, το ανέκοψαν και υπέβαλαν σε έλεγχο τον 20χρονο οδηγό, ενώ από εξετάσεις που ακολούθησαν και επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι το όχημα είχε κλαπεί μεταξύ του περασμένου Σαββάτου, 30 Ιουλίου και της χθεσινής μέρας.

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών ανακρίσεων, με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Λίγο αργότερα το βράδυ της Πέμπτης, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν και στη σύλληψη του 32χρονου, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του για την κλοπή ακόμη ενός αυτοκινήτου.

Το όχημα, αξίας 13,000 ευρώ, κλάπηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, ξεκλείδωτο και με τη μηχανή σε λειτουργία.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, φιλικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου είδε και αναγνώρισε το όχημα, ενώ αυτό οδηγείτο σε περιοχή στη Λεμεσό, από άγνωστο του άντρα, ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Την υπόθεση κλοπής του αυτοκινήτου διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Πηγή: ΚΥΠΕ



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play