Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού: Ανανεώθηκε για άλλες πέντε ημέρες η κράτηση του γιατρού στην Λάρνακα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Σύμφωνα με τον παραπονούμενο στις 5 Αυγούστου πληροφορήθηκε πως ο γιος του εκμυστηρεύτηκε σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου ότι είχε εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανανεώθηκε για άλλες πέντε μέρες η κράτηση του 53χρονου γιατρού από τη Λάρνακα που φέρεται να εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ασθενείς του.

Ο γιατρός όπως έγραψε ξανά το politis.com.cy, κατηγορείται για τρεις υποθέσεις πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, ενώ η Αστυνομία διερευνά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού 102 ατόμων. Ο γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Τα γεγονότα που οδήγησαν στην σύλληψη

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στις 6 Αυγούστου καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από πολίτη ο οποίος διαμένει στην Λάρνακα ότι ο γιός του (με ημερομηνία γέννησης 1980) βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου από 31 Ιουλίου σε σοβαρή κατάσταση λόγω της COVID-19.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του άνδρα 41 ετών οι γιατροί προχώρησαν στην διασωλήνωση του.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο στις 5 Αυγούστου πληροφορήθηκε πως ο γιος του εκμυστηρεύτηκε σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου ότι είχε εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της νόσου ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε εμβολιαστεί.

Από εξετάσεις διαπιστώθηκε πως όντως ο ασθενής το εκμυστηρεύτηκε σε γιατρό και νοσηλευτές ότι δεν είναι εμβολιασμένος.

 



 





 

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play