Το Υπουργικό Συμβούλιο διόρισε σήμερα Συμβουλευτική Συντονιστικής Επιτροπής για την επίβλεψη και τη διασφάλιση της επάρκειας των αποθεμάτων των φαρμακευτικών προϊόντων στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης από το υφιστάμενο σύστημα, στο νέο περιβάλλον της εφοδιαστικής αλυσίδας φαρμάκων που θα δημιουργηθεί, με την εφαρμογή της 1ης και 2ης φάσης του ΓεΣΥ.
Αυτό ανακοίνωσε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, μετά το πέρας της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.
Η Επιτροπή αποτελείται από άτομα με εξειδικευμένη γνώση του Τομέα, με τριετή θητεία, είπε.
Διορίστηκε Επιτροπή για επάρκεια φαρμακευτικών αποθεμάτων για το ΓεΣΥ
Η Επιτροπή αποτελείται από άτομα με εξειδικευμένη γνώση του Τομέα, με τριετή θητεία.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







