Βλέπει επιδημιολόγους ο υπουργός Υγείας για την 3η δόση του εμβολίου της Covid19

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή έχει συστήσει ήδη στον Υπουργό Υγείας όπως η Κύπρος προχωρήσει στην χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου.

 

Συνάντηση με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής θα έχει αύριο, Τρίτη 31 Αυγούστου, ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα. Στο πλαίσιο της συνάντησης, θα συζητηθεί το θέμα της χορήγησης της τρίτης δόσης του εμβολίου για την COVID-19, όπως ενημερώνει το Υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο δρ Πέτρος Καραγιάννης, είπε ότι η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή έχει κάνει σύσταση προς το Υπουργείο Υγείας για χορήγηση της τρίτης δόσης. «Ως Συμβουλευτική Επιτροπή, συγκεντρώθηκαν όλες οι απόψεις και προωθήθηκαν στον Υπουργό. Από εκεί και πέρα είναι πολιτική απόφαση κατά πόσον θα προχωρήσουμε ή όχι», σημείωσε.

 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play