Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 9.15 χθες βράδυ όταν, αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε άντρα ηλικίας 58 ετών ο οποίος επιχειρούσε να διασταυρώσει το δρόμο.
Συγκεκριμένα, ενώ ο 58χρονος επιχειρούσε να διασταυρώσει την οδό Χρ. Χ’ Παύλου στη Λεμεσό, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 20χρονος. Ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, φέρει εγκεφαλική αιμορραγία, κατάγματα κρανίου, καθώς επίσης και πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε για νοσηλεία.
Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ λήφθηκε επίσης ποσότητα αίματος από τον πεζό για έλεγχο αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: 20χρονος οδηγός παρέσυρε 58χρονο πεζό

Στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ λήφθηκε επίσης ποσότητα αίματος από τον πεζό για έλεγχο αλκοόλης και ναρκωτικών ουσιών.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.