Μετά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας αναμένεται να ξεκινήσει η ακτοπλοϊκή σύνδεση του ψευδοκράτους με το Χατάι της Τουρκίας, αφού δόθηκε η σχετική «άδεια» στην εταιρεία HADO (Θαλάσσιες Μεταφορές Χατάι).
Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, ο Δήμαρχος Χατάι, Λουτφού Σαβάς είπε ότι πρόκειται για ένα από τα σχέδια που θα βοηθήσουν στην εμπορική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου του και ήταν μια προσπάθεια που ξεκίνησε 4 χρόνια πριν.
ΚΥΠΕ
Αρχίζει ακτοπλοϊκή σύνδεση των κατεχομένων με το Χατάι μετά τους περιορισμούς λόγω Covid19

Ο Δήμαρχος Χατάι, Λουτφού Σαβάς είπε ότι πρόκειται για ένα από τα σχέδια που θα βοηθήσουν στην εμπορική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου του και ήταν μια προσπάθεια που ξεκίνησε 4 χρόνια πριν.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.