Οι δηλώσεις περιουσιακών στοιχείων των νεοεκλεγέντων μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων έχουν εμπροθέσμως υποβληθεί στο γραφείο της Προέδρου της Βουλής ήτοι, εντός τριών μηνών από την ανάληψη υπό εκάστου υποχρέου προσώπου του οικείου βουλευτικού αξιώματος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σώματος.
Αναφέρεται επίσης ότι «οι υποβληθείσες δηλώσεις τελούν υπό επεξεργασία από τις υπηρεσίες της Βουλής ως προς τα υπό δημοσιοποίηση στοιχεία, βάσει των διατάξεων της οικείας νομοθεσίας, η δε ανάρτηση αυτών στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στις 9.00 π.μ.».
Περαιτέρω, αναφέρεται ότι στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, θα συνέλθει η Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για το Πόθεν Έσχες υπό την προεδρία της Προέδρου της Βουλής για να προβεί σε έλεγχο συμμόρφωσης και ορθότητας των υποβληθεισών δηλώσεων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην οικεία νομοθεσία.
ΚΥΠΕ
Βουλή: Οι δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των νεοεκλεγέντων βουλευτών επεξεργάζονται και θα δημοσιευτούν τη Δευτέρα

H ανάρτηση αυτών στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής θα γίνει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, στις 9 το πρωί.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.