Πόθεν Έσχες: Ποιος είναι ο πλουσιότερος και ποιος ο... φτωχότερος πολιτικός αρχηγός

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις των περιουσιακών στοιχείων των Αβέρωφ Νεοφύτου, Στέφανου Στεφάνου, Νικόλα Παπαδόπουλου, Μαρίνου Σιζόπουλου, Χαράλαμπου Θεοπέμπτου και Μάριου Κάρογιαν.

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένετο το πρωί της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου - όταν δημοσιοποιήθηκε - το Πόθεν Έσχες των νέων βουλευτών. Πολύ περισσότερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι δηλώσεις των περιουσιακών στοιχείων των αρχηγών των κομμάτων.

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις των περιουσιακών στοιχείων των Αβέρωφ Νεοφύτου, Στέφανου Στεφάνου, Νικόλα Παπαδόπουλου, Μαρίνου Σιζόπουλου, Χαράλαμπου Θεοπέμπτου και Μάριου Κάρογιαν.

Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο Πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, πέραν των χωραφιών και των κτηρίων τα οποία έχει δηλώσει, αναφέρει ότι έχει καταθέσεις σε τρεις τράπεζες, την Ελληνική, την Eurobank και την Alpha Bank, συνολικού ύψους 35.612,46 ευρώ.

Δείτε την δήλωσή του:

[pdf-embedder url="[migrated]/Politis/wp-content/uploads/2021/09/32-neofytou-A.pdf" title="32 neofytou A"]

 

Στέφανος Στεφάνου

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, αναφορικά με τις τραπεζικές του καταθέσεις, δηλώνει ότι έχει λογαριασμό στην Ελληνική Τράπεζα, ύψους 20.258 ευρώ.

Επισυνάπτεται η δήλωσή του:

[pdf-embedder url="[migrated]/Politis/wp-content/uploads/2021/09/46-stefanou.pdf" title="46 stefanou"]

 

Νικόλας Παπαδόπουλος

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του ότι έχει δύο τρεχούμενους λογαριασμούς σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική, δηλώνει επίσης τις πιστωτικές του κάρτες,  έναν λογαριασμό προειδοποιήσεως και έναν λογαριασμό παρατραβήγματος.

Επισυνάπτεται η δήλωσή του:

[pdf-embedder url="[migrated]/Politis/wp-content/uploads/2021/09/39-papadopoulosN.pdf" title="39 papadopoulosN"]

 

Μαρίνος Σιζόπουλος

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ δηλώνει ότι διαθέτει καταθέσεις ύψους 80.000 ευρώ στην Ελληνική Τράπεζα.

Επισυνάπτεται η δήλωσή του:

[pdf-embedder url="[migrated]/Politis/wp-content/uploads/2021/09/44-sizopoulos.pdf" title="44 sizopoulos"]

 

Χαράλαμπος Θεοπέμπτου

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών, δηλώνει ότι έχει καταθέσεις συνολικού ύψους 166.000 ευρώ σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική, ενώ λαμβάνει δύο συντάξεις και το ενοίκιο από διαμέρισμα.

Επισυνάπτεται η δήλωσή του:

[pdf-embedder url="[migrated]/Politis/wp-content/uploads/2021/09/15-theopemptouC.pdf" title="15 theopemptouC"]

 

Μάριος Κάρογιαν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης δηλώνει ότι έχει δύο λογαριασμούς στην Τράπεζα Κύπρου, με καταθέσεις ύψους 78.486 ευρώ, ενώ έχει μετοχές σε εταιρείες.

Επισυνάπτεται η δήλωσή του:

[pdf-embedder url="[migrated]/Politis/wp-content/uploads/2021/09/17-karogianM.pdf" title="17 karogianM"]

 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play