Η ΠΑΣΥΔΥ και ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (ΣΑΚ) με επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, απευθύνουν, όπως αναφέρουν, ύστατη έκκληση όπως επιληφθεί προσωπικά του θέματος της καθυστέρησης στην καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών των μελών της Αστυνομίας και μεριμνήσει έτσι ώστε τα δεδουλευμένα να καταβάλλονται εμπρόθεσμα και όχι μετά από τη παρέλευση αρκετών μηνών.
Περαιτέρω εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι με τις δέουσες ενέργειες, ο στόχος αυτός είναι εφικτός, αφού σε ανάλογες περιπτώσεις στη δημόσια υπηρεσία τα όποια δεδουλευμένα καταβάλλονται στο τέλος κάθε επόμενου μήνα, μετά από τον απαιτούμενο προγραμματισμό και συντονισμό των εμπλεκομένων.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Επιστολή ΠΑΣΥΔΥ και ΣΑΚ στον Αρχηγό Αστυνομίας - Δεν πληρώθηκαν οι υπερωρίες των αστυνομικών

Πρόβλημα με καθυστέρησης στην καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών των μελών της Αστυνομίας.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.