Ο «βουλευτής» του τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος, Σερντάρ Ντενκτάς σε δηλώσεις του είπε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις «εκλογές», σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.
Είπε ακόμα πως οι «εκλογές» θα πρέπει να διεξαχθούν στις 6 Φεβρουαρίου και όχι στις 23 Ιανουαρίου, λόγω της λειτουργίας των σχολείων.
«Η εκπαίδευση έχει ήδη καταρρεύσει», είπε και πρόσθεσε ότι «το παιχνίδι δεν πρέπει να γίνεται τις ημέρες του σχολείου και τις αργίες και ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η ψυχολογία των παιδιών».
ΚΥΠΕ
Σερντάρ Ντενκτάς: Δεν θα είναι «υποψήφιος» στις παράνομες εκλογές

Ο «βουλευτής» του τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος, Σερντάρ Ντενκτάς σε δηλώσεις του είπε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις «εκλογές», σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.