Σεξουαλική παρενόχληση ασθενούς: Ιδιωτική εταιρεία δεν κατάφερε να επιδώσει την κλήση στον μεγαλογιατρό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Αρχές Απριλίου ξεκινά η διαδικασία ενώπιον Δικαστηρίου, σε σχέση με την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από ιατρό σε ασθενή.

 

 

Ερωτηματικά προκαλεί ο τρόπος χειρισμού της υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης 23χρονης ασθενούς από μεγαλογιατρό που εργάζεται σε νοσηλευτήριο στη Λευκωσία σε σχέση με την επίδοση τού κατηγορητηρίου. Ενώ δηλαδή έγινε η καταγγελία τον Αύγουστο του 2020, διερευνήθηκε από την Αστυνομία (λήφθηκε κατάθεση και από τον γιατρό) και καταχωρήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για εκδίκαση τον Σεπτέμβριο του 2020, η κλήση προς τον κατηγορούμενο δεν επιδόθηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2021 γιατί δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί. Γι αυτό και απεσύρθη η υπόθεση στις 18 Ιανουαρίου 2020. Την 1η Φεβρουαρίου έγινε νέα προσπάθεια και αυτή τη φορά με επιτυχία.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αρχίζει αρχές Απριλίου 2020.

 



 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play