Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν σήμερα το όριο των 6 εκατομμυρίων κρουσμάτων κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με καταμέτρηση του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.
Η πρώτη οικονομική δύναμη παγκοσμίως είναι μακράν η πλέον πληγείσα παγκοσμίως από την πανδημία σε απόλυτα μεγέθη, με περισσότερους από 183.000 θανάτους στο έδαφός της. Σχεδόν το 20% των μολύνσεων από τον νέο κορωνοϊό παγκοσμίως έχει καταγραφεί στις ΗΠΑ. Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της Covid-19 μειώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ, αλλά η χώρα απέχει πολύ από την καταπολέμηση της πανδημίας.
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ που θα διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στις 3 Νοεμβρίου υποσχέθηκε ολοκληρωτική νίκη επί της πανδημίας του κορωνοϊού, χάρη στην ανάπτυξη φέτος, όπως δήλωσε, ενός εμβολίου του οποίου "εκατοντάδες εκατομμύρια δόσεις θα είναι γρήγορα διαθέσιμες". Το όριο των 5 εκατομμυρίων κρουσμάτων ξεπεράστηκε πριν από τρεις εβδομάδες.
ΚΥΠΕ
Ξεπέρασαν τα 6 εκατ. τα κρούσματα κορωνοϊού στις ΗΠΑ
Οι ΗΠΑ ξεπέρασαν σήμερα το όριο των 6 εκατομμυρίων κρουσμάτων κορωνοϊού από την έναρξη της πανδημίας
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







