Βρετανία: 18.980 νέα κρούσματα και 138 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σε υψηλά επίπεδα θάνατοι και κρούσματα κορωνοϊού στο Ην. Βασίλειο

Ακόμα 138 θάνατοι επιβεβαιωμένων φορέων του κορωνοϊού εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση ανέφεραν οι αρχές δημόσιας υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο το περασμένο 24ωρο.

Πρόκειται για οριακή αύξηση ενός θανάτου σε σχέση με χθες, που ανεβάζει το συνολικό αριθμό των θυμάτων της πανδημίας σε 43.293.

Στα 18.980 έφθασαν τα κρούσματα του 24ωρου, ελαφρώς μειωμένα από το χθεσινό ρεκόρ των 19.724. Συνολικά οι επιβεβαιωμένοι φορείς του ιού από την αρχή της πανδημίας έχουν φτάσει στους 673.633.

Νέα μεγάλη αύξηση καταγράφηκε και στις εισαγωγές φορέων σε νοσοκομεία, συγκεκριμένα 792 σε ένα 24ωρο. Πλέον οι νοσηλευόμενοι φορείς στη χώρα είναι 4.941, εκ των οποίων οι 563 σε αναπνευστήρα.



ΚΥΠΕ / ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play