ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ συμφωνούν στην ανάγκη αλλαγής στη διακυβέρνηση του τόπου και ως προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται, τόσο με τις μεταξύ τους επαφές, όσο και με επαφές που θα επιδιώξουν να έχουν με άλλα κόμματα.
Στέφανος Στεφάνου και Νικόλας Παπαδόπουλος είχαν σήμερα συνάντηση, και ως προς το αποτέλεσμά της, δήλωσαν και οι δύο ικανοποιημένοι, αφού και οι δύο χαρακτήρισαν «άριστο» το κλίμα μέσα στο οποίο έγινε.
«Χρήσιμη και εποικοδομητική», χαρακτήρισε τη συζήτηση με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ: «Συμφωνούμε στην ανάγκη για αλλαγή και ως Δημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσουμε τις δικές μας επαφές με τα κόμματα της αντιπολίτευσης με την προσδοκία να μπορέσουμε να καταλήξουμε σε ένα κοινό πολιτικό πλαίσιο για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν σήμερα την κοινωνία», είπε ο κ. Παπαδόπουλος.
Πρόθεση του ΔΗΚΟ, είπε, είναι να ανταποκριθεί «στην απαίτηση της κοινωνίας για αλλαγή, καθώς θεωρούμε ότι οι επόμενες προεδρικές εκλογές δεν θα είναι απλά μία εκλογική αναμέτρηση θα είναι ένας αγώνας για το παρόν και το μέλλον του τόπου και του λαού μας».
Ο Στέφανος Στεφάνου, μίλησε για την ανάγκη ειλικρίνειας και προϋποθέσεων τέτοιων ώστε να πετύχει ο στόχος της αλλαγής στις επόμενες προεδρικές εκλογές. «Οι καιροί όντως είναι δύσκολοι. Η κατοχή βαραίνει την Κύπρο και βλέπουμε τις παρενέργειες που δημιουργούνται σε σχέση και με τις εξελίξεις που επισυμβαίνουν διεθνώς τούτη την ώρα με την κατάσταση που υπάρχει στην Ουκρανία που ασφαλώς επηρεάζει και εμάς. Επομένως το επόμενο διάστημα θα είναι διάστημα εντατικής δουλειάς με την ευχή και την ελπίδα ότι θα έχει θετικά αποτελέσματα», σημείωσε.
Ο κ. Στεφάνου εκτιμά ότι η όποια κατάληξη των προσπαθειών ενόψει προεδρικών «δεν θα πάρει σε μάκρος χρόνου. Θα κρίνουμε και από την εξέλιξη των πραγμάτων. Το εκλογικό και πολιτικό σκηνικό είναι ρευστό. Εμείς θα συνεχίσουμε τις επαφές μας. Θα έχουμε και συναντήσεις ως κόμματα, με άλλα κόμματα που συμμερίζονται την ανάγκη για να πετύχουμε αλλαγή. Μέσα από το διάλογο και τη συζήτηση θα δούμε πώς θα καταλήξουμε», είπε ερωτηθείς σχετικά.
Το ΔΗΚΟ, σύμφωνα με τον πρόεδρο του, έχει πρόθεση να ζητήσει συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ τις αμέσως επόμενες μέρες «καθώς τουλάχιστον σε ότι μας αφορά, θεωρούμε ότι η ΕΔΕΚ είναι ένας δυνητικά σημαντικός εταίρος σε αυτή την προσπάθεια για αλλαγή. Θεωρούμε ότι μας ενώνουν κοινοί αγώνες σε ότι αφορά τις προσπάθειες βελτίωσης των πολιτικών και κοινωνικών δεδομένων του τόπου μας και επομένως αυτή θα είναι η δική μας επιδίωξη», είπε χαρακτηριστικά.
Στέφανος -Νικόλας: Το κλίμα στη συνάντηση ήταν άριστο και συμφώνησαν ότι η αλλαγή στη διακυβέρνηση είναι αδήριτη ανάγκη

ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ συμφωνούν στην ανάγκη αλλαγής στη διακυβέρνηση του τόπου και ως προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται, τόσο με τις μεταξύ τους επαφές, όσο και με επαφές που θα επιδιώξουν να έχουν με άλλα κόμματα.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







