8 του Μάρτη σήμερα και το podcast γίνεται περισσότερο αδελφάκι του Queens of Money και είναι ειδικά αφιερωμένο στις γυναίκες. Ο Γιώργος ζητά από την Κλεοπάτρα να δώσει κάποιες συμβουλές στις γυναίκες μέρα που είναι.
Τα βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρουν οι γυναίκες σε σχέση με τα προσωπικά οικονομικά τους. Πρέπει να ψάχνουν για δουλείες μερικής απασχόλησης όταν αποκτούν παιδί, πρέπει να φοβούνται για το γάμο τους όταν κερδίσουν περισσότερα και πως αντιμετωπίζουν το χάσμα στις αμοιβές και στις συντάξεις τους.
ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ - E49 - Τα προσωπικά οικονομικά για τις γυναίκες

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







