Επέτρεψε σε πελάτες να λικνίζονται και έφαγε πρόστιμο 4.000 ευρώ - Στα ύψη οι καταγγελίες πολιτών

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Σε καφενείο στη Λεμεσό λίγο μετά τις 7 χθες βράδυ εντοπίστηκαν πέντε θαμώνες να συμμετέχουν σε χαρτοπαίγνιο.

 

Στην καταγγελία 199 πολιτών και δυο ιδιοκτητών υποστατικών προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως από τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 06:00 σήμερα το πρωί έγιναν συνολικά 11.703 έλεγχοι.

Το ένα υποστατικό για το οποίο έγινα καταγγελία είναι καφενείο στη Λεμεσό όπου λίγο μετά τις 7 χθες βράδυ εντοπίστηκαν πέντε θαμώνες να συμμετέχουν σε χαρτοπαίγνιο. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 1500 ευρώ και 300 ευρώ πρόστιμο στον κάθε ένα από τους πέντε θαμώνες.

Το δεύτερο υποστατικό για το οποίο υπήρξε χθες καταγγελία είναι χώρος εστίασης στην Αμμόχωστο. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 ευρώ, επειδή το Σάββατο 17 Απριλίου επιτράπηκε σε πελάτες του υποστατικού να χορεύουν.

Το τελευταίο 24ωρο έγιναν στη Λευκωσία 3.077 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 66 άτομα. Στη Λεμεσό η Αστυνομία έκανε 2.506 ελέγχους και κατήγγειλε 71 άτομα και τον ιδιοκτήτη ενός υποστατικού. Στη Λάρνακα έγιναν 1.728 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 11 άτομα. Στην Πάφο διενεργήθηκαν 1.120 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 21 άτομα.

Στην Αμμόχωστο έγιναν 1.467 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 27 άτομα και ο ιδιοκτήτης ενός υποστατικού. Στη Μόρφου η Αστυνομία διενήργησε 900 ελέγχους χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Η Τροχαία έκανε 877 ελέγχους και κατήγγειλε 3 πολίτες. Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 28 ελέγχους χωρίς να γίνει κάποια καταγγελία.

Στα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου δεν έγινε επίσης καταγγελία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 





ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play