Με στολή πυροσβέστη η Έμιλυ Γιολίτη – Συμμετείχε σε άσκηση της ΕΜΑΚ

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Με ανάρτησή του στο Twitter, o Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, ευχαρίστησε την Υπουργό Δικαιοσύνης για την υποστήριξή της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, συμμετείχε σήμερα σε άσκηση της ΕΜΑΚ στο Ζύγι.
Με ανάρτησή του στο Twitter, o Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, ευχαρίστησε την Υπουργό Δικαιοσύνης για την υποστήριξή της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.




 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα