Σοβαρή χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας των 2 υπαλλήλων της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε έκρηξη σε υποσταθμό στα Λατσιά. Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε χώρα του εξωτερικού για εξειδικευμένη θεραπεία. Η μεταφορά αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.
Η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία για τα ακριβή αίτια της έκρηξης. Έρευνα διεξάγει και επιτροπή της ΑΗΚ.
Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11:20, την ώρα που οι δύο υπάλληλοι εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Έκρηξη σε υποσταθμό της ΑΗΚ: Στο εξωτερικό για θεραπεία οι τραυματίες υπάλληλοι

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11:20, την ώρα που οι δύο υπάλληλοι εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







