Σε 10 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.
Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 την Κυριακή, η Αστυνομία διενήργησε 3.674 ελέγχους παγκύπρια.
Όσον αφορά τους ελέγχους, διενεργήθηκαν 553 στη Λευκωσία με δύο καταγγελίες, 575 στη Λεμεσό χωρίς καταγγελίες, 670 στη Λάρνακα με μία καταγγελία πολίτη, 674 στην Πάφο με 6 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, 523 στην Αμμόχωστο με μία καταγγελία πολίτη,324 στην περιοχή Μόρφου χωρίς καταγγελίες.
Το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 242 ελέγχους και η Λιμενική Αστυνομία 113 έλεγχοι, χωρίς καταγγελίες.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Δέκα καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού για παραβιάσεις μέτρων Covid-19

Tags
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.