Χωρίς κανένα πρόβλημα, με οργάνωση και ομαλότητα, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Δρ. Σπύρο Γεωργίου.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως στο Νοσοκομείο λειτουργούν δύο συνεργεία εμβολιασμού. Στο ένα γίνονται οι νέοι εμβολιασμοί και στο δεύτερο γίνονται οι εμβολιασμοί της δεύτερης δόσης. Αυτή την περίοδο, σημείωσε, εμβολιάζεται η ηλικιακή ομάδα των 79 χρόνων και άνω, σύμφωνα και με την πλατφόρμα του Υπουργείου Υγείας.
Επιπρόσθετα, σημείωσε, συνεχίζεται και ο εμβολιασμός των επαγγελματιών υγείας τόσο του Νοσοκομείου Πάφου όσο και από τον ιδιωτικό τομέα. Ενδεικτικά, είπε πως έχουν εμβολιαστεί ιδιώτες οδοντίατροι, ωτορινολαρυγγολόγοι και άλλοι ιδιώτες ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, ανάλογα και με το πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας.
Οπως είπε, εμβολιάστηκαν πάνω από 250 επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου Πάφου και έγιναν και πάνω από 200 test ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στο προσωπικό του Νοσοκομείου, με κανένα θετικό αποτέλεσμα .
Ερωτηθείς σχετικά, ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως τηρούνται τα μέτρα στο κρατικό νοσηλευτήριο της πόλης και συνεχίζεται ομαλά η διαδικασία εμβολιασμού, προσθέτοντας πως δεν έχει διατυπωθεί οποιαδήποτε παράπονο.
Σημείωσε πως στο Νοσοκομείο της Πάφου εξακολουθεί να απαγορεύεται η είσοδος στους επισκέπτες, ενώ είπε πως όλα τα τμήματα συνεχίζουν ομαλά τις εργασίες τους.
Αναφέρθηκε ακόμη και στην προσπάθεια, που καταβάλλεται για εμβολιασμό πληθυσμού σε αγροτικά κέντρα κοινοτήτων της Επαρχίας Πάφου, όπως έγινε και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Αγροτικό Κέντρο της Σαλαμιού, ενώ εξετάζεται, όπως είπε, και το ενδεχόμενο εμβολιασμού κατοίκων στο Αγροτικό Υγειονομικό Κέντρο της Παναγιάς, ώστε να μην αναγκάζονται οι ηλικιωμένοι να μετακινούνται στα κέντρα εμβολιασμού του ΓΝ Πάφου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Συνεχίζονται κανονικά οι εμβολιασμοί στο ΓΝ Πάφου

Χωρίς κανένα πρόβλημα, με οργάνωση και ομαλότητα, συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Δρ. Σπύρο Γεωργίου.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.