Διάθεση 9,264 ραντεβού για εμβολιασμό για τα άτομα ηλικίας άνω των 76 ετών από αύριο 

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Για σκοπούς καλύτερου προγραμματισμού, η Πύλη Εμβολιασμού θα κλείσει σήμερα στις 7 το βράδυ και θα επαναλειτουργήσει αύριο στις 9 το πρωί. 

Πρόσβαση στην Πύλη Εμβολιασμού για τη διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό για την COVID-19 θα έχουν από αύριο, 12 Φεβρουαρίου, στις 9 το πρωί, τα άτομα ηλικίας άνω των 76 ετών. Σύμφωνα με το Εθνικό Πλάνο Εμβολιασμού για την COVID-19, προτεραιότητα για εμβολιασμό έχει αυτή την περίοδο η ηλικιακή ομάδα των 75-79. 

 

Σημειώνεται ότι για σκοπούς καλύτερου προγραμματισμού, η Πύλη Εμβολιασμού θα κλείσει σήμερα στις 7 το βράδυ και θα επαναλειτουργήσει αύριο στις 9 το πρωί. 

 

Συνολικά θα διατεθούν 9,264 ραντεβού για τα Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες. Παράλληλα, από αύριο, μέσω της Πύλης Εμβολιασμού, οι πολίτες θα ενημερώνονται κατά τη διευθέτηση του ραντεβού τους για το εμβόλιο που θα χορηγείται σε κάθε Κέντρο

 

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας και συγχρωτισμού στα Εμβολιαστικά Κέντρα, και επειδή έχει παρατηρηθεί ότι σε κάποιες περιπτώσεις οι πολίτες προσέρχονται πολύ νωρίτερα από το προγραμματισμένο ραντεβού τους, απευθύνεται θερμή έκκληση όπως τα άτομα που θα εμβολιαστούν να μεταβαίνουν στα Κέντρα Εμβολιασμού την προγραμματισθείσα ώρα του ραντεβού τους και όχι νωρίτερα.

 

Συστήνεται στους πολίτες που εμπίπτουν στην ηλικιακή υπό-ομάδα που έχει προτεραιότητα για εμβολιασμό, να διευθετούν ραντεβού στην πρώτη χρονικά διαθέσιμη ημέρα και ώρα, ώστε να υπάρχει συνεχής ροή στα Κέντρα Εμβολιασμού.

 

Υπενθυμίζεται πως ανάλογα με τον ρυθμό εξάντλησης των ραντεβού για τα άτομα άνω των 76 ετών, οι πολίτες θα ενημερώνονται μέσω ανακοίνωσης για τη διάθεση των ραντεβού σε επόμενες ηλικιακές υπό-ομάδες. Καλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, ώστε να γνωρίζουν τις διαφοροποιήσεις στην ηλικιακή ομάδα και να προβαίνουν σε διευθέτηση ραντεβού.

 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play