Επίθεση κατά του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» - 35 συλλήψεις σε 12 ημέρες δείχνει μέχρι τώρα η σούμα

ΦΑΝΗΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Header Image

Το ΤΑΕ εξετάζει οκτώ υποθέσεις που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα και αφορούν ηλεκτρονικές απάτες, με λεία των επιτήδειων που ανέρχεται στις 23.500 ευρώ. Εκκρεμούν αιτήματα συνδρομής σε χώρες του εξωτερικού.

Σε συνολικά 35 συλλήψεις για ποινικά αδικήματα που σημειώθηκαν εντός των τελευταίων 12 ημερών είχε προχωρήσει μέχρι χθες το ΤΑΕ Λευκωσίας. Τα πιο πάνω δεδομένα προκύπτουν από τη στατιστική ανάλυση που είθισται να γίνεται στην Αστυνομία. Ως γνωστόν, για τον περιορισμό της εγκληματικότητας κρίνεται πολύ σημαντικό να υπάρχουν και άμεσα αποτελέσματα για εξιχνίαση υποθέσεων (βλ. σύλληψη και προσαγωγή υπόπτων με απώτερο στόχο την απονομή δικαιοσύνης). Άλλωστε, αυτό αποτελεί και μιας μορφής πρόληψη.

 



 

Παραθέτουμε αναλυτικά στοιχεία: 

  • Για τα επεισόδια στο Προεδρικό και στο συγκρότημα «Δίας» (18/07) έγιναν 26 συνολικά συλλήψεις. Εννέα άτομα τελούν υπό κράτηση και ακόμη ένα καταζητείται. Μέχρι στιγμής έχουν καταχωρισθεί τέσσερις υποθέσεις που αφορούν συνολικά 15 πρόσωπα.

  • Δύο πρόσωπα, 22 και 21 ετών, τελούν από χθες υπό οκταήμερη προσωποκράτηση για την απόπειρα φόνου που σημειώθηκε (19/07) στο κέντρο της Λευκωσίας. Στην αρχική τους κατάθεση τοποθετούν τους εαυτούς τους στο επίμαχο επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 23χρονου.

  • Καταχωρίσθηκαν χθες υποθέσεις σε βάρος έξι προσώπων τα οποία συμμετέχουν σε δυο σπείρες διαρρήξεων και κλοπών. Οι τρεις από αυτούς θα κρατηθούν ως υπόδικοι, ενώ τα άλλα τρία πρόσωπα αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.

  • Άνδρας 42 ετών τελεί υπό 8ήμερη προσωποκράτηση για υπόθεση βίας στην οικογένεια και άλλα σοβαρά αδικήματα.

  • Το ΤΑΕ εξετάζει οκτώ υποθέσεις που προέκυψαν την τελευταία εβδομάδα και αφορούν ηλεκτρονικές απάτες, με λεία των επιτήδειων που ανέρχεται στις 23.500 ευρώ. Εκκρεμούν αιτήματα συνδρομής σε χώρες του εξωτερικού.


 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play