Έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα που είχαν παρουσιασθεί στην έναρξη της λειτουργίας του νέου λιμανιού και τώρα βλέπουμε τα οφέλη, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι τεράστια η αύξηση στην παραγωγικότητα. Μιλώντας στην «Πρωϊνή Επιθεώρηση» του Πολίτη 107,6, ο κ. Δημητριάδης έδωσε και ένα σχετικό παράδειγμα. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τον Αύγουστο ο χρόνος εξυπηρέτησης των φορτηγών ήταν τα 15 λεπτά, σε σύγκριση με τα 54 λεπτά που ήταν τον πρώτο μήνα της λειτουργίας του λιμανιού.
Υπενθυμίζεται ότι η νέα εποχή για το νέο λιμάνι Λεμεσού ξεκίνησε στις 28 Ιανουαρίου 2017, με τελετή που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του λιμανιού, στην παρουσία του υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, όπου και έγινε και επίσημα η παράδοση των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων του λιμανιού στους νέους διαχειριστές. Κατά τον πρώτο μήνα της εμπορικοποίησης του λιμανιού της Λεμεσού είχαν παρουσιασθεί μεγάλα προβλήματα, ενώ διάφορες ομάδες που επηρεάζονταν από τις αλλαγές, αντιδρούσαν και διαμαρτύρονταν δυναμικά.
Ακούστε τη σχετική δήλωση του υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριου Δημητριάδη, στην «Πρωινή Επιθεώρηση» του Πολίτη 107,6:








