Ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης απέστειλε σήμερα στον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη τη γνωμάτευση του σε σχέση με το διορισμό της Ερευνητικής Επιτροπής για τα απόβλητα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γενικός Εισαγγελέας κοινοποίησε την γνωμάτευση του και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Στα χέρια Οδυσσέα η γνωμάτευση Γ.Ε. για τα απόβλητα

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για τον συντονιστή μεταξύ του αμερικανικού προξενείου και των μονάδων τουρκικής ασφάλειας
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







