Ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου βραβεύει αύριο Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, 75 δικοινοτικές ομάδες Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων με το χρηματικό έπαθλο των €10.000 την κάθε μια, με στόχο την εδραίωση της διαρκούς ειρήνης στο νησί.
Από το 2009, η συνολική αξία των βραβείων σε δικοινοτικές συνεργασίες, ανέρχεται στα 2.750.000 εκατομμύρια ευρώ. Φέτος για πρώτη φορά ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, θα προσφέρει στους νικητές το ποσό των €750.000, βραβεύοντας συνολικά 75 ομάδες. Οι δικοινοτικοί συνεταιρισμοί δραστηριοποιούνται στους τομείς των επιχειρήσεων, των τεχνών, του αθλητισμού, των επιστημών, ενώ θα βραβευθούν και μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, αλλά και εταίροι στη ζωή.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι 850 αιτητές για να λάβουν μέρος σε ένα ειδικό Συνέδριο, όπου στο επίκεντρο της συζήτησης θα τεθεί η εξεύρεση λύσης στο κυπριακό πρόβλημα.
Το φιλμάκι που ετοίμασε το Stelios Philanthropic Foundation, στο οποίο εμφανίζονται νικητές των Βραβείων και μιλούν για τη συνεργασία τους.








