Βαθιά θλίψη εκφράζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον άδικο χαμό της φοιτήτριας, Έλενας Νικολάι και του φοιτητή, Παρασκευά Σάββα, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο τα ξημερώματα της Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκλιπούσα, Έλενα Νικολάι, 22 ετών από τη Λάρνακα, ήταν τριτοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών (Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής). Ο εκλιπών, Παρασκευάς Σάββα, 22 ετών, επίσης από τη Λάρνακα, ήταν φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών (Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης).
«Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών της Αγωγής και η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, στις οποίες φοιτούσαν οι δυο αείμνηστοι φοιτητές, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη για την ανείπωτη τραγωδία και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους των αδικοχαμένων φοιτητών» αναφέρεται.
Οι σημαίες του Πανεπιστημίου Κύπρου θα κυματίζουν έως την τέλεση της κηδείας μεσίστιες, σε ένδειξη πένθους, ενώ αντιπροσωπεία του πανεπιστημίου θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία.
Μεσίστιες οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Βαθιά θλίψη εκφράζει το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον άδικο χαμό της φοιτήτριας, Έλενας Νικολάι και του φοιτητή, Παρασκευά Σάββα.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







