Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας 46, 33 και 21 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 38 ετών. Στην οικία του 46χρονου εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 2 κιλά άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

 

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών. Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας 46, 33 και 21 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 38 ετών. Στην οικία του 46χρονου εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 2 κιλά άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας "της σύλληψης των πιο πάνω προσώπων, προηγήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Αρχηγείου κατά τη διάρκεια της οποίας αρχικά ανέκοψαν χθες το απόγευμα για έρευνα σε περιοχή της Λευκωσίας, το αυτοκίνητο του 33χρονου".

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του 33χρονου, ένα χειροποίητο τσιγάρο, που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, καθώς επίσης και ένα νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε άσπρη σκόνη που πιστεύεται, ότι είναι κοκαΐνη βάρους 100 περίπου γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ακολούθησε έρευνα στην οικία του 46χρονου, στην παρουσία της 33χρονης και του 21χρονου, κατά την οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 215 γραμμάρια άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη, διάφορα καπνικά προϊόντα και χρηματικό ποσό.

Και τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play