Υπό 2ήμερη κράτηση άτομο για απειλές και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν στην σύλληψη του συγκεκριμένου προσώπου χτες μετά την σχετική καταγγελία, και σήμερα τέθηκε υπό διήμερη κράτηση .

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για υπόθεση εξύβρισης απειλών και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες καταγγέλθηκε από 59χρονη κάτοικο Πάφου ότι μεταξύ των ημερομηνιών Νοεμβρίου του 2020 με 13 Φεβρουαρίου του 2021 ένα πρόσωπο την κτύπησε, την εξύβρισε και την απειλούσε ότι θα της κάνει κακό, προκαλώντας της φόβο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου προχώρησαν στην σύλληψη του συγκεκριμένου προσώπου χτες μετά την σχετική καταγγελία, και σήμερα τέθηκε υπό διήμερη κράτηση .

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play