Σύλληψη 26χρονου στην Πάφο για τοποθέτηση βόμβας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Τα δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 30 ετών συνελήφθησαν στην Πάφο και τo αδίκημα που αντιμετωπίζουν είναι αυτό της συνέργειας μετά την διάπραξη αδικήματος

Στην σύλληψη 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.


Σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy, ο 26χρονος φέρεται να είναι το πρόσωπο που τοποθέτησε τη βόμβα στο αυτοκίνητο της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος τον περασμένο Δεκέμβριο.


Η σύλληψη του 26χρονου έγινε στη 13:30 στην περιοχή Κονιών.


 Διαβάστε επίσης:Έκρηξη στο όχημα της μητέρας του Φ.Φαίδωνος-Ποια κυκλώματα αναφέρει



Ο 26χρονος μετά τη σύλληψη του μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και ανακρίνεται.


Για την υπόθεση συνελήφθησαν ακόμα δύο πρόσωπα ηλικίας 20 και 30 ετών.


Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.


 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα