Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου (Αδιάφθοροι) της Αστυνομίας συνέλαβε σήμερα έναν αξιωματικό του σώματος ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για την Κένυα από το αεροδρόμιο Λάρνακας. Πρόκειται για υπαστυνόμο, ο οποίος όταν πήγε να ζυγίσει τις αποσκευές του βρέθηκε μπροστά σε συναδέλφους του οι οποίοι τον μετέφεραν σε άλλο χώρο και του έκαναν έρευνα. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός ταξίδευε πολύ συχνά στη Κένυα και αυτό είχε προκαλέσει πολλές υποψίες. Η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου τον είχε θέσει υπό παρακολούθηση για καιρό και σήμερα αποφάσισε να επέμβει.
Πληροφορίες του «politis.com. cy» αναφέρουν ότι στις αποσκευές του υπαστυνόμου βρέθηκαν ποτά, κολόνιες, καλλυντικά κλπ τα οποία κατάσχει η αστυνομία στη διαδικασία ελέγχου ασφαλείας στο αεροδρόμιο Λάρνακας .Τα κατασχεθέντα προβλέπεται να καταγράφονται και να φυλάσσονται ή να καταστρέφονται. Αντ' αυτού ο εν λόγω αξιωματικός τα έβαζε στις βαλίτσες του και τα έπαιρνε ως δώρα σε φίλους και φίλες του στην Κένυα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία θα διενεργήσει έρευνες στην οικία του συλληφθέντα.
Οι «αδιάφθοροι» συνέλαβαν υπαστυνόμο στο αεροδρόμιο

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός ταξίδευε πολύ συχνά στη Κένυα και αυτό είχε προκαλέσει πολλές υποψίες.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







