Σύσκεψη στην Αστυνομία για την υπόθεση Ουζόχο- Συνεχίζονται οι έρευνες

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται σήμερα να πραγματοποιήσουν σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας, κατά την οποία θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο.  Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται  σήμερα να πραγματοποιήσουν σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας, κατά την οποία θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Ουζόχο:Αποστάσεις για το δελτίο από Παντελή


Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων και δεν αποκλείεται να προβεί σε νέες συλλήψεις.


Εξάλλου, σήμερα αναμένεται να καταθέσει εκ νέου ο αναπληρωτής πρόεδρος και γιατρός της ομάδας Κυριακός Γιάγκου, ο οποίος τελεί υπό τριήμερη κράτηση, ως ύποπτος για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα