Η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου, διαβεβαίωσε σήμερα ότι το Υπουργείο της έχει καταβάλει μηνιαία κυβερνητική εισφορά στην Εταιρεία ΕΜΕΛ, η οποία, όπως σημείωσε, σαφώς και επαρκεί για να καλυφθούν οι μισθοί των εργαζομένων.
Η κ. Αναστασιάδου δέχθηκε αντιπροσωπεία των συντεχνιών και εκπροσώπων των εργαζομένων στο γραφείο της.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΜΕΛ, μετέβηκαν στο Υπουργείο Μεταφορών με λεωφορεία από τη Λεμεσό.
Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση, ανέφερε ότι ήδη από χθες είχε επικοινωνία με την εταιρεία για το θέμα των μισθών και ότι θα επικοινωνήσει και σήμερα για την άμεση καταβολή των μισθών, αφού «η μη καταβολή αποτελεί και αδίκημα».
Η Υπουργός Μεταφορών έθεσε τον εαυτό της στη διάθεση των εργαζομένων και του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο έχει αρμοδιότητα όσον αφορά τα εργασιακά.
Στο μεταξύ, η αντιπροσωπεία των εργαζομένων έχει τώρα συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.
Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν μεταφερθεί έξω από το Υπουργείο Εργασίας.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Υπ. Μεταφορών: Εχει καταβληθεί η μηνιαία κυβερνητική εισφορά στην ΕΜΕΛ
Η κ. Αναστασιάδου δέχθηκε αντιπροσωπεία των συντεχνιών και εκπροσώπων των εργαζομένων στο γραφείο της
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







