Πέραν των πεντέμιση χιλιάδων ειδών ένδυσης, τσαντών, γυαλιών ηλίου και καπέλων, που πιστεύεται ότι είναι απομιμήσεις προϊόντων διαφόρων εμπορικών επωνυμιών, κατασχέθηκαν από την Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση έρευνας σε καταστήματα στην επαρχία Αμμοχώστου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από κατάστημα αναμνηστικών στον Πρωταρά, κατασχέθηκαν 3,270 είδη ένδυσης, τσαντών, καπέλων και γυαλιών ηλίου, ενώ από δεύτερο κατάστημα αναμνηστικών, στην Αγία Νάπα, κατασχέθηκαν 2,123 είδη ένδυσης, τσαντών, καπέλων και γυαλιών ηλίου. Σε άλλο ένα κατάστημα ειδών ρουχισμού, στον Πρωταρά, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 262 είδη ένδυσης και υπόδησης.
Την επιχείρηση έρευνας διενήργησαν χθες μέλη του Κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων Λάρνακας-Αμμοχώστου.
Από τον προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εγέρθηκαν υποψίες ότι τα ανευρεθέντα προϊόντα είναι απομιμήσεις και κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις από το Τμήμα Τελωνείων λόγω αρμοδιότητας.
Κατάσχεση ποσότητας - μαμούθ από Αστυνομία και Τμήμα Τελωνείων: Χιλιάδες είδη ένδυσης πιθανόν απομιμήσεις στα χέρια τους

Από τον προκαταρκτικό έλεγχο που έγινε από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, εγέρθηκαν υποψίες ότι τα ανευρεθέντα προϊόντα είναι απομιμήσεις και κατακρατήθηκαν.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.