Πρόστιμο €8.000 σε ιδιοκτήτη υποστατικού για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 44 κούτες τσιγάρα, 3,5 κιλά καπνού και 1,250 γραμμάρια καπνού ναργιλέ, όλα αδασμολόγητα.  

Πρόστιμο ύψους 8 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη υποστατικού ο οποίος κατείχε παράνομα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας -Ειδικών Καθηκόντων Πύλας, σε συνεργασία με μέλη των Τελωνειακών Αρχών, διεξήγαγαν το μεσημέρι έρευνα σε υποστατικό, το οποίο βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 44 κούτες τσιγάρα, 3,5 κιλά καπνού και 1,250 γραμμάρια καπνού ναργιλέ, όλα αδασμολόγητα.

Στον ιδιοκτήτη του υποστατικού, επιβλήθηκε από το Τμήμα Τελωνείου χρηματικό πρόστιμο, ύψους 8 χιλιάδων ευρώ το οποίο καταβλήθηκε έναντι σχετικής απόδειξης.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τελωνείου.


 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play