Η κατάσταση σταθεροποιείται και αναμένεται μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων εκτιμά το μέλος της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής, Καθηγητής Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ Πέτρος Καραγιάννης, σημειώνοντας ότι οποιαδήποτε απόφαση παρθεί για μέτρα κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι της τελευταίας στιγμής αναλόγως της επιδημιολογικής εικόνας που θα παρουσιάζεται.
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Δρ Καραγιάννης ανέφερε ότι η κατάσταση σταθεροποιείται εάν κάποιος λάβει υπόψη και τα χθεσινά νούμερα.
«Συνήθως τις Τρίτες αναμένουμε μια αύξηση λόγω του Σαββατοκύριακου.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Καλά νέα από Δρα Καραγιάννη – Σταθεροποίηση κρουσμάτων – Αναμένεται μείωση
Οποιαδήποτε απόφαση παρθεί για μέτρα κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα είναι της τελευταίας στιγμής αναλόγως της επιδημιολογικής εικόνας που θα παρουσιάζεται, δήλωσε ο κ. Καραγιάννης.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.






