Ευχαριστίες Τορέ προς την Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας για μεσίστιες σημαίες

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Header Image

Τι δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ

Την ε/κ – κατά την έκφρασή του - Βουλή που αποφάσισε να κυματίσει μεσίστιες τις σημαίες της και «συμμερίζεται τον πόνο μας ως ένδειξη πένθους για τα τ/κ παιδιά μας που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό», ευχαρίστησε δημόσια ο Ζορλού Τορέ.

Ο «πρόεδρος» της «βουλής» έγραψε το μήνυμα αυτό στον προσωπικό του λογαριασμό στα ΜΚΔ.

Για τη «βοήθεια από τον νότο» έκανε σήμερα λόγο ο Ερσίν Τατάρ, αναφερόμενος στην Κυπριακή Δημοκρατία, λέγοντας πως «η πολιτική πρέπει να διαμορφώνεται όταν πρόκειται για ανθρωπιστικές καταστάσεις». Μιλώντας σε ειδική εκπομπή του παράνομου «Μπαϊράκ» για τον σεισμό ο Τ/κ ηγέτης είπε ότι στην συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου» υπό την προεδρία του είχε ληφθεί η απόφαση να αποδέχονται την βοήθεια των Ε/κ ή από την ε/κ πλευρά για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας, κι αν υπάρχουν τα σύμβολα της Κυπριακής Δημοκρατίας ή στοιχεία με τα οποία νιώθουν «άβολα», να τα κρύβουν και η βοήθεια αυτή να αποστέλλεται στην Τουρκία.

Αναφερόμενος στις περικοπές στους μισθούς των υπαλλήλων του «δημόσιου» και του ιδιωτικού τομέα για την βοήθεια στους σεισμόπληκτους και την αντιμετώπιση των αναγκών ο κ. Τατάρ είπε ότι τα χρήματα από τις περικοπές που θα γίνουν θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν με διαφάνεια.

Έχουν και οι T/κ απώλειες από αυτόν τον σεισμό, πρόσθεσε λέγοντας ότι μπορεί οι πληγές να επουλώνονται αλλά η λύπη και ο θρήνος δεν τελειώνουν. «Η λύπη μας είναι μεγάλη». Το κλειστό γήπεδο με το όνομα «Άγγελοι πρωταθλητές», είπε, στην μνήμη της σχολικής ομάδας βόλεϊ της Αμμοχώστου, θα γίνει.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα