Υποχώρησε η στάθμη της θάλασσας σε περιοχές στα κατεχόμενα

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Header Image

«Η θάλασσα αποτραβήχτηκε λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων»

Υποχώρησε η στάθμη του νερού της θάλασσας σε πολλές περιοχές στα κατεχόμενα, σύμφωνα με δημοσιεύματα τα οποία αναρτούν φωτογραφίες από τα ΜΚΔ, ιδιαίτερα στο παλιό λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας και στην Καρπασία.

Τ/κ ιστοσελίδες γράφουν για το φαινόμενο της άμπωτης, με την Μεντίχα Ορούν Σιαχ, πρόεδρο του επιμελητηρίου μηχανικών μετεωρολογίας να δηλώνει στην Κίπρις Ποστασί ότι το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται κάθε χρόνο αυτή την εποχή και δεν πρέπει να συνδέεται με τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία.

Η ιστοσελίδα σημειώνει ότι οι φωτογραφίες που αναρτώνται από διάφορους πολίτες τις τελευταίες ημέρες προκάλεσαν ανησυχία με την κ. Σιάχ να δηλώνει ότι πρόκειται για φυσιολογικό ετήσιο φαινόμενο περίπου αυτή την εποχή και δεν πρέπει να προκαλείται καμιά ανησυχία. Οφείλεται σε παλιρροϊκά φαινόμενα, σημείωσε.

«Η θάλασσα αποτραβήχτηκε λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων. Όταν αρχίσει να πνέει ο νότιος άνεμος, το επίπεδο της θάλασσας θα επιστρέψει στο προηγούμενο επίπεδο», συμπλήρωσε.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα