Mεσίστιες οι σημαίες για τρεις μέρες στη Βουλή μετά την τραγωδία στα Τέμπη

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Header Image

Θα τηρηθεί επίσης μονόλεπτη σιγή κατά την αυριανή συνεδρία της ολομέλειας του Σώματος και το κτίριο της Βουλής θα φωταγωγηθεί με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας

Η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, εκφράζει εκ μέρους όλων των μελών του Σώματος συγκλονισμό και βαθύτατη θλίψη για την ανείπωτη μετωπική σιδηροδρομική τραγωδία που συνέβη χθες βράδυ στα Τέμπη, στην Ελλάδα και που είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Σε γραπτή δήλωση της Βουλής αναφέρεται ότι οι σκέψεις όλων των βουλευτών και βουλευτριών στρέφονται αυτή τη στιγμή στις οικογένειες των θυμάτων και στις ελληνικές αρχές.

"Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων, στην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό και την ελληνική Κυβέρνηση και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων", προστίθεται.

Εις ένδειξη πένθους και συμπαράστασης, οι σημαίες στο κτίριο της Βουλής θα κυματίζουν μεσίστιες επί τριήμερο. Θα τηρηθεί επίσης μονόλεπτη σιγή κατά την αυριανή συνεδρία της ολομέλειας του Σώματος και το κτίριο της Βουλής θα φωταγωγηθεί με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα