Εξώδικα σε δυο γυναίκες για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι στη Λεμεσό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

 Στις δυο γυναίκες επιδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα 300 ευρώ.

Εξώδικο πρόστιμο εκδόθηκε σήμερα σε βάρος 40χρονης και 25χρονη, οι οποίες διαπιστώθηκε πως συμμετείχαν στο καρναβαλίστικο πάρτι που έγινε την Κυριακή στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 40χρονη εντοπίστηκε μέσα από φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η 25χρονη μέσα από κλειστό κύκλωμα στο χώρο της εκδήλωσης.

Στις δυο γυναίκες επιδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα 300 ευρώ.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, φαίνεται ότι το ίδιο θα συμβεί και με την 29χρονη, για την οποίαν είχε γίνει αναφορά πως θα καταχωρείτο σήμερα εναντίον της υπόθεση στο δικαστήριο, ενώ τελικά αυτό δεν έγινε, καθώς δεν ακολουθήθηκε η ίδια τακτική ούτε για τα 40 άτομα που είχαν καταγγελθεί επί τόπου το βράδυ της Κυριακής.

ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα